Üzemeltető: Blogger.

Korábbi bejegyzések

Labels

Find Us On Facebook

Labels

Random Posts

Social Share

Events

Popular Posts

Recent comments

Random Posts

?max-results=10">More
');
    ?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb\"><\/script>");
?max-results=10">More');
?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb1\"><\/script>");
Érdekesség

Harry Potter befejező részei 3D-ben

Az utolsó két Harry Potter-film már három dimenzióban is látható majd - számolt be róla a The Hollywood Reporter.

A szaklap értesülése szerint a Warner Bros. filmstúdió többek között az Avatar hatalmas sikerén felbuzdulva szánta rá magát a döntésre, amit azonban egyelőre hivatalosan nem erősítettek meg.

Először a Titánok harca című produkció részletein tesztelték, hogy mit szólnának a 3D-s változathoz a nézők, ám a próba olyan jó sikerült, hogy a Warnernél úgy határoztak, nemcsak a mitologikus kalandfilmet, hanem a varázslósaga befejező epizódjait is három dimenzióban hozzák forgalomba - írta szerdán a THR.com.

A tavaly bemutatott Harry Potter és a félvér herceg című epizód egy rövid részletét már három dimenzióban is élvezhették a nézők. Azt azonban nem lehet tudni, hogy a regényfolyam szerzőjének, J. K. Rowlingnak vajon van-e beleszólása abba, hogy a két részre bontva mozikba kerülő Harry Potter és a halál ereklyéi 3D-ben készül.

Az 1981-es Titánok harcának remake-je április 2-án kerül a filmszínházakba, a Halál ereklyéi első részének bemutatását november 19-re időzítették, a második pedig 2011. július 15-én ér a mozikba.

Forrás: Metropol.hu

About Grácia Roxfort

0 coment�rios:

Megjegyzés küldése

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

Popular Posts

Most Popular