Üzemeltető: Blogger.

Korábbi bejegyzések

Labels

Find Us On Facebook

Labels

Random Posts

Social Share

Events

Popular Posts

Recent comments

Random Posts

?max-results=10">More
');
    ?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb\"><\/script>");
?max-results=10">More');
?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb1\"><\/script>");
Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe rendszeresen füvezik

Harry Potterként vált világhírűvé és dúsgazdaggá Daniel Radcliffe, de szeretne megszabadulni a skatulyától. A negyedik részből Radcliffe nőügyeiről olvashatnak.

Bár Daniel egy interjúban azt mondta, hogy szeretné minél tovább megőrizni gyermeki énjét, ezért nem akar soha drogozni, két éve lencsevégre kapták egy füves cigarettával. Az ifjú színész tagadott, azt mondta, csupán kézzel sodort cigit láttak a kezében, ám nem sokkal később két Potteres kollégáját is nagy mennyiségű marihuánával kapták el. Egyikük, Jamie Waylett maga termesztette a füvet és állította: Radcliffe is rendszeres vásárlója volt.

– Daniel is gyakran vásárolt tőlem, hiába tagadja, de nincs ezzel semmi baj, nem is értem, miért nem legális a fű! – mentegetőzött Waylett, ám Radcliffe továbbra sem ismerte el a füvezést.

A Harry Potter láz továbbra is tartott, Radcliffe pedig próbálta megváltoztatni a róla kialakult jófiús képet: bulizott, ivott és különböző nők fordultak meg az oldalán. Ennek ellenére a színész állította: nem bocsátkozik kalandokba, mivel állandóan attól fél, hogy a lány eladja a sztorit egy pletykalapnak. – Még keresem az igaz szerelmet! Scarlett Johanssont el tudnám képzelni feleségemnek! – jelentette ki Daniel, ám a szőke szépség sajnos nem tanúsított irányába érdeklődést.

Radcliffe egy darabig találkozgatott Teresa Palmerrel, majd sokáig randizgatott Laura O’Toole-lal, akivel az Equus című darabban ismerkedett meg, Laura négy évvel idősebb Danielnél, ám anyagi helyzete meg sem közelítette a tinisztárét, ezért sokat vitáztak.

– Laura nem akarta, hogy úgy tűnjön, hogy csak a pénzéért kell neki Dan, nem engedte, hogy Dan fizessen a randikon, Dant viszont ez nagyon bosszantotta. Többször szakítottak és békültek ki, mint bárki! – mesélte a pár egyik ismerőse a Star magazinnak. Miután Daniel és Laura végleg külön váltak, Dan ismét egy nála jóval idősebb nő mellett kötött ki, ám az ő kiléte mindig titok maradt.

About Grácia Roxfort

0 coment�rios:

Megjegyzés küldése

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

Popular Posts

Most Popular