Üzemeltető: Blogger.

Korábbi bejegyzések

Labels

Find Us On Facebook

Labels

Random Posts

Social Share

Events

Popular Posts

Recent comments

Random Posts

?max-results=10">More
');
    ?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb\"><\/script>");
?max-results=10">More');
?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb1\"><\/script>");
Daniel Radcliffe

A Harry Potter sztárja C. Ronaldo testét irigyli


Cristiano Ronaldo alakját irigyli a Harry Pottert alakító színész. Daniel Radcliffe a legújabb szerepében félmeztelen, ezért keményen edz, hogy megfelelő formába kerüljön, és úgy nézzen ki, mint a labdarúgó.

Hogy mi a hasonlóság a Harry Potter sztárja, Daniel Radcliffe és Cristiano Ronaldo között? Látszólag semmi, de a színész szeretne ezen változtatni. A fiatal sztár a Broadway-n játszott legújabb szerepében egy félmeztelen ablaktisztítót alakít, és mivel jól akar kinézni a színpadon, a premierre mindenképpen bombaformába akar kerülni. A példa számára Cristiano Ronaldo, akinek az alakját nagyon irigyli, és az ő példáját akarja követni az edzőteremben is.

Radcliffe egyik barátja elmondta, hogy a színész minden nap konditeremben izzad, és nagyon komolyan veszi a dolgot, ennek érdekében lemondott az italról, a cigarettáról, valamint mindig odafigyel arra, hogy mit eszik. Daniel az elmúlt évben kissé elengedte magát, és jó pár kilót felszedett magára, de a kemény munkának köszönhetően áprilisban már öt kilótól szabadult meg, így jó úton halad afelé, hogy úgy nézzen ki, mint a portugál aranylabdás labdarúgó.

About Grácia Roxfort

2 coment�rios:

  1. Szerintem ez sokkal inkább álomkép, mint megvalósítható cél.

    VálaszTörlés
  2. Ja-ja. Christiano még nem csak kigyúrtabb, de barnább is :P

    VálaszTörlés

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

Popular Posts

Most Popular