Üzemeltető: Blogger.

Korábbi bejegyzések

Labels

Find Us On Facebook

Labels

Random Posts

Social Share

Events

Popular Posts

Recent comments

Random Posts

?max-results=10">More
');
    ?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb\"><\/script>");
?max-results=10">More');
?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb1\"><\/script>");
Daniel Radcliffe

Retteghet a Harry Potter-filmek sztárja!


Susan Hill A fekete ruhás nő című darabjának adaptációja megállíthatatlanul közelít bemutaja felé, Jane Goldman (Ha/Ver) forgatókönyvével és az Eden Lake direktorával, James Watkinsszal a rendezői székben. A két név már önmagában is vagányságot és félelmetes fordulatokat takar, plusz Daniel Radcliffe is csatlakozott a produkcióhoz.

Bizony, bizony, maga Harry Potter bújhat Arthur Kipps, a fiatal ügyvéd bőrébe, aki egy elhunyt kliense távoli otthonába utazik, hogy felfedezze, nincs egyedül a házban. A produkciós cég ezzel fűzte tovább: „ahogy [Kipps] egy öreg és elhagyatott házban dolgozik, lassan kibontakoznak annak sötét titkai, és a kellemetlenséget csak tovább fokozza az a felfedezés, hogy a helyi falut egy megkeseredett asszony szelleme tartja fogva.”

A színpadi verzió évtizedek óta kísérti a színházlátogatókat, így logikusnak tűnik a szélesvászonra vinni a történetet, Radcliffe-nem pedig már van gyakorlata a természetfelettitől való félelemben. A forgatás ősszel kezdődik, így az angol színész némi pihenőt kap majd a Harry Potter és a Halál ereklyéi első részének promóciós turnéjáról, az év hátralevő részét pedig a Broadway rivaldafényében tölti majd a How To Succeed In Business Without Really Trying című musicalban, ahol ének és tánctudását is megmutathatja majd. És akkor még ott a Nyugaton a helyzet változatlan újabb feldolgozása is.

Van élet Potter után.

About Grácia Roxfort

0 coment�rios:

Megjegyzés küldése

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

Popular Posts

Most Popular