Üzemeltető: Blogger.

Korábbi bejegyzések

Labels

Find Us On Facebook

Labels

Random Posts

Social Share

Events

Popular Posts

Recent comments

Random Posts

?max-results=10">More
');
    ?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb\"><\/script>");
?max-results=10">More');
?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb1\"><\/script>");
Filmszereplő

Fiennes nem bánja


A legendás brit színész kifejezetten örül annak, hogy vége a Harry Potter sorozatnak, mert ő a poklok kpoklát járta meg miatta.Ralph Fiennes, aki a Harry Potter sorozat gonosztevőjét, Voldemortot alakította, alig várta, hogy véget érjenek a forgatások, mert a poklok kínjait szenvedte el minden egyes napon.


A színésznek nagyon komoly maszkra volt szüksége, hogy hitelesen játszhassa a torz arcú szörnyeteget, csakhogy ehhez minden forgatási napon két teljes órát kellett eltöltenie a sminkmesterek székében.Fiennes műorrot és hamis fogakat is viselt a rengeteg smink mellett, ami egyben azt is jelentette, hogy szörnyű éhség is kínozta munka közben – „Minden forgatási napom két órával előbb kezdődött, mint a többieké, a sminkelés miatt. Nagyon nehéz volt, és mindennek a tetejébe még csak szünetet sem tarthattam. A protézisek mellett a karakteremnek hamis, rossz fogai vannak. Ha végre megálltunk, hogy ebédeljünk, nem tudtam enni. Ki kellett vennem a fogaimat, ha valamit akartam.”


De nem csak a sminkjével, a jelmezével is alaposan meg kellett küzdenie, kénytelen volt nadrágtartót viselni, hogy ne csússzon le minduntalan a harisnyája – „A ruháimmal is meg kellett küzdenem, mert volt a gardróbomban egy harisnya, ami álladóan lecsúszott. Sőt, le is esett rólam. Az egyetlen szerencsém, hogy legalább a mosdót tudtam használni, mert a tervezők csináltak a kosztümre egy trükkös kis lyukat, amin keresztül elő tudtam venni a kis barátom.”

About Grácia Roxfort

0 coment�rios:

Megjegyzés küldése

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

Popular Posts

Most Popular