Üzemeltető: Blogger.

Korábbi bejegyzések

Labels

Find Us On Facebook

Labels

Random Posts

Social Share

Events

Popular Posts

Recent comments

Random Posts

?max-results=10">More
');
    ?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb\"><\/script>");
?max-results=10">More');
?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb1\"><\/script>");
Érdekesség

Harry Potter mint veszélyforrás

A rendre megjelenő új Harry Potter filmek mindig jó aktualitást és táptalajt adnak a kártevő terjesztőknek, csalóknak; a felhasználók szemszögéből viszont mindez úgy látszik, soha nem tanulnak semmiből.




Pedig a vadonatúj mozikat sosem a Google találatok fogják tálcán kínálni, ingyen.
A Websense vizsgálatai alapján a Google találatok egyenesen egynegyede visz kártevővel fertőzött weboldalra. És nincs ez másként a Harry Potter és a Halál Ereklyéi I. esetében sem. Most éppen nem kodek-trükközés van, hanem van helyette egy minőségi IQ teszt nyeremény, sügér-e vagy - kérdezik az ukrán IP címrőé.

Angol nyelven az a tétje, hogy megnyerjük-e az iPadet: vajon meg tudjuk-e válaszolni azt a fogós, ravasz keresztkérdést, hogy ki az Apple társalapítója: A. Steve Jobs vagy B. Bill Gates. Uhh, hát ezt azért nehéz így kapásból fejből rávágni. Az Árpádházi királyok, Duna hidak nevei folyásirányban, az aranycsapat tagjai - az még hagyján, de hogy még ezt az ismeretlen Apple-s tagot is hogy lehet megjegyezni, az egy kész rejtély. Nem vagyunk polihisztorok, így muszáj lesz valahogy kinyomozni, felhívni a telefonos Tudakozót vagy egyenesen a Google és Wikipedia oldalakon utánanézni ennek a furmányos válasznak ;-)

Az angolhoz hasonlóan a magyar oldalon is nyereményjáték fogad bennünket survey helyett. Itt a mozi stream ellopását megakadályozandó biztonsági lépésként fizessünk elő egy emeltdíjas hollandiai szolgáltatásra: 500Ft/SMS, 6 SMS/hét. Jó hír, hogy az egész lezajlik röpke 2011. január 31-ig, így a watch online free nem is kerül többe, mint lássuk csak, az annyi, mint 3000 forint hetente, összesen tíz hét, barátilag mindösszesen alig 30 ezer forint.

Ennyiért pedig igenis megéri megnézni egy igazi jó filmet, pláne ingyen és online, ezt nem vitathatja senki :-)
Forrás: Antivírus blog

About Grácia Roxfort

0 coment�rios:

Megjegyzés küldése

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

Popular Posts

Most Popular