Üzemeltető: Blogger.

Korábbi bejegyzések

Labels

Find Us On Facebook

Labels

Random Posts

Social Share

Events

Popular Posts

Recent comments

Random Posts

?max-results=10">More
');
    ?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb\"><\/script>");
?max-results=10">More');
?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb1\"><\/script>");
Rupert Grint

Kizavarták a Potter sztárt a forgatásról



A Harry Potter filmek sztárja, Rupert Grint hangos nevetésével annyira zavarta a forgatást, hogy kizavarták a stúdióból.Rupert Grint, a Harry Potter filmek Ronald Weasleyje annyira viccesnek találta kollégái jelenetét, hogy nem tudta visszafojtani a nevetést, ezért kizavarták a forgatásról.
A Harry Potter és a Halál Ereklyéi első részének egyik jelenetében Daniel Radcliffe és Emma Watson szenvedélyes csókot váltanak, ez azonban már sok volt Rupertnek, és harsányan röhögött rajtuk. Ezért két kollégája, akiknek amúgy sem volt könnyű ez a felvétel, megkérte, hogy inkább menjen ki a stúdióból.
„Aki látta a filmet, az már tudja, hogy van benne egy igazán szenvedélyes csókjelenet. Próbáltam koncentrálni! Rupert viszont annyira röhögött a kamera mögül, hogy végül megkértük, menjen ki. Ha ránéztünk, csak azt láttuk, hogy könnyezik a nevetéstől és próbálja valahogy visszafojtani.” – mondta el a filmek címszereplője, Daniel, majd hozzátette – „Nagyon furcsa volt, de azért élveztem. A világon sok férfi ölni tudott volna azért, hogy a helyemben legyen!”

About Grácia Roxfort

0 coment�rios:

Megjegyzés küldése

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

Popular Posts

Most Popular