Üzemeltető: Blogger.

Korábbi bejegyzések

Labels

Find Us On Facebook

Labels

Random Posts

Social Share

Events

Popular Posts

Recent comments

Random Posts

?max-results=10">More
');
    ?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb\"><\/script>");
?max-results=10">More');
?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb1\"><\/script>");
Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe százezer dollárért vihető a Broadway-ről

Daniel Radcliffe, a Harry Potter-filmek főszereplője jelenleg a Broadway-n játszik a Hogyan legyünk sikeresek az üzleti életben című musicalben, ami egy ambiciózus ablakmosóról szól, aki egy tanácsadó-könyv segítségével az üzleti ranglétra tetejére jut. A darabot március végén mutatják be, és idén novemberig biztosan fut. Radcliffe-nek viszont júliusban pár napra mindenképpen Londonba kell mennie a Harry Potter utolsó részének bemutatójára.

A New York Post azt írja, hogy a Warner Brothers és a Broadway-darab producerei között indulatos tárgyalások kezdődtek a dolog miatt, aminek az lett a vége, hogy a filmstúdiónak egy szép összeget kell fizetnie a producereknek, hogy elengedjék Radcliffe-et.

A hírek szerint Radcliffe-nek öt estét kell kihagynia a bemutató miatt, ami miatt 500000 dollárt, közel százmillió forintot kell fizetnie a Warnernek. A darab az Al Hirschfield színházban megy, amit a Warnernek ki kellett vennie öt napra, hogy vihesse Radcliffe-et.

"A Warner Bros elképesztően dühös, hogy Radcliffe elkötelezte magát a Broadway-n, amikor a Harry Pottert kéne reklámoznia. Ez az utolsó film, úgyhogy elég fontos. Nagy világpremiert terveztek, külön bemutatót az USA-ban, és reklámkörutat. Amit persze reménytelen lenne a főszereplő nélkül megcsinálni. De a darab producerei megmakacsolták magukat, és azt mondták, csak akkor engedik el Radcliffe-et, ha a Warner kibéreli az egész színházat azokra az estékre, amikor szükségük van rá" - mondta egy forrás a New York Postnak.

A színházat kibérelni így esténként százezer dollárba, húszmillió forintba kerül, ami egészen baráti ár ahhoz képest, hogy a színházban idén karácsonykor a Mi a manó című filmből készült musical esténként nagyjából 174000 dollárt (kb. 34 millió forint) hozott. Kilenc nap alatt rekordemennyiségű, nagyjából másfélmillió dolláros (kb. 300 millió forint) bevétel termelt.

About Grácia Roxfort

0 coment�rios:

Megjegyzés küldése

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

Popular Posts

Most Popular