Üzemeltető: Blogger.

Korábbi bejegyzések

Labels

Find Us On Facebook

Labels

Random Posts

Social Share

Events

Popular Posts

Recent comments

Random Posts

?max-results=10">More
');
    ?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb\"><\/script>");
?max-results=10">More');
?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb1\"><\/script>");
Érdekesség

Harry Potter - az ereklyék ára

Hamarosan a mozikba kerül a világ legsikeresebb sorozatának befejező része. Júliusban lesz a premierje a Harry Potter és a Halál ereklyéi – II. rész-nek (Harry Potter and the Deathly Hallows, hazai bemutató: július 14.), amely egy mindent eldöntő, végső nagy csatával lezárja Voldemort és Harry Potter hosszú küzdelmét.

Így aztán annak is eljött az ideje, hogy a filmeket gyártó stúdió, a Warner Bros. kasszát csináljon: felmérje, milyen eredményt ért el az előző rész. A könyvelés szerint a múlt héten friss rekord született: a Harry Potter és a Halál ereklyéi – I. rész lett a nemzetközi piacon a legsikeresebb Potter-film, világszerte összesen 657,2 millió dolláros bevételt hozott (és ez a szám még mindig nő), így megelőzte az eddig legsikeresebb első részt, a Harry Potter és a bölcsek kövé-t, amely pont 657 millióval büszkélkedhet.

Az már e rekord előtt is biztos volt, hogy J.K.Rowling regényfolyamának moziváltozata minden idők legsikeresebb mozisorozata. Csupán az első hat film összbevétele eléri a meghökkentő 6,3 milliárd dollárt; de még ehhez jön a Harry Potter és a Halál ereklyéi – I. rész-ének a nemzetközi forgalmazásban és az USA-ban elért összeredménye, amily meghaladja a 950 milliót: már ennyi elég volna hozzá, hogy a Harry Potter-filmeknek biztos helye legyen a mozitörténetben.

forrás: premierfilm.hu

About Grácia Roxfort

0 coment�rios:

Megjegyzés küldése

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

Popular Posts

Most Popular