Üzemeltető: Blogger.

Korábbi bejegyzések

Labels

Find Us On Facebook

Labels

Random Posts

Social Share

Events

Popular Posts

Recent comments

Random Posts

?max-results=10">More
');
    ?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb\"><\/script>");
?max-results=10">More');
?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb1\"><\/script>");
Daniel Radcliffe

Daniel Radcliffe mindig Harry Potter marad


A tehetséges brit színész biztos benne, hogy egyesek számára mindig a varázslótanonc marad, de már nem zavarja annyira.

Daniel Radcliffe, aki közel tíz évig játszotta a Harry Potter sorozat címszerepét, úgy véli, hogy egyes emberek számára mindig is az árva varázslótanonc marad. De míg korábban ez zavarta őt, mostanra megszokta ezt a gondolatot.

A fiatal színész mindössze 11 éves volt, amikor kiválasztották Harry Potter szerepére, és később rá kellett jönnie, hogy ez a karakter végig fogja kísérni az egész pályafutását. Kamaszként ez nagyon sokszor zavarta, most viszont úgy gondolja, hogy amíg a rendezők meg tudnak erről feledkezni, addig őt sem fogja érdekelni, ha egyesek így emlékeznek rá – „Mindig lesznek olyan emberek, akik csak ebben a szerepben látnak engem, meg is tudom érteni. Rendben van. Egészen addig, amíg nem ők a szereplőválogatásért felelős rendezők, vagy filmrendezők, ez nem fog visszatartani engem. Így állok hozzá.”

A 21 éves Daniel azt is beismerte, hogy Harry szerepe olyasmi volt, amit teljesen természetesnek vett az elmúlt tíz évben – „Az egyetlen dolog, amit tíz éven át biztosra vehettem, hogy egyfajta szuperhőst alakítok. Nem sok szerepben tehet meg ilyesmiket az ember. Csúsztam le negyven láb magas tetőről, lángoló körből kellett kiugranom. Volt néhány egészen különleges helyzet. Az is lehet, hogy soha többé nem kell ilyesmit csinálnom.”

About Grácia Roxfort

0 coment�rios:

Megjegyzés küldése

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

Popular Posts

Most Popular