Üzemeltető: Blogger.

Korábbi bejegyzések

Labels

Find Us On Facebook

Labels

Random Posts

Social Share

Events

Popular Posts

Recent comments

Random Posts

?max-results=10">More
');
    ?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb\"><\/script>");
?max-results=10">More');
?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb1\"><\/script>");
Daniel Radcliffe

Harry Potter horrorban folytatja - itt az előzetes

Daniel Radcliffe, az utolsó Harry Potter-filmet követően először egy horrorfilm főszerepében fog feltűnni, mégpedig azon James Watkins rendezésében, aki pár éve az Eden Lake-kel szerzett hírnevet magának.

Megérkezett a Hammer Films legújabb produkciójának, a The Woman in Black-nek az első, kedvcsináló-jellegű előzetese. Az Angliában 2012. február 10-én bemutatásra kerülő filmben az eddig Harry Potterként ismert Daniel Radcliffe lesz a főszereplő, de mellette olyan színészek fognak feltűnni, mint Ciaran Hinds, Liz White, Janet McTeer és Alisa Khazanova.

A The Woman in Black-et az a James Watkins fogja rendezni, akinek előző filmje, a sokkoló Eden Lake meglehetősen nagy port kavart a horror fanatikusok körében, azonban az új alkotás más jellegű lesz, félelmetesebb és "gótikusabb". A történet Arthur Kippsről, egy fiatal ügyvédről fog szólni, aki egy távoli falvacskába utazik, hogy egy elhunyt kliense ügyét elrendezze. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, az ügyvéd kutakodása közben tragikus titok nyomaira bukkan.

About Grácia Roxfort

0 coment�rios:

Megjegyzés küldése

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

Popular Posts

Most Popular