Üzemeltető: Blogger.

Korábbi bejegyzések

Labels

Find Us On Facebook

Labels

Random Posts

Social Share

Events

Popular Posts

Recent comments

Random Posts

?max-results=10">More
');
    ?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb\"><\/script>");
?max-results=10">More');
?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb1\"><\/script>");
Emma Watson

Emma Watson Shakespeare-ről álmodik

A Harry Potter filmek fiatal sztárjának egy egész listája van a színészekről és a rendezőkről, akikkel szeretne együtt dolgozni.

Emma Watson, a Harry Potter filmek sztárja egy egész listát állított össze azokról, akikkel szeretne együtt dolgozni. A színésznő számos pályatársát és rendezőt szemelt már ki magának, és abban is biztos, hogy szeretne egy klasszikus Shakespeare produkcióban is szerepelni.

„Nagyon szeretnék együtt dolgozni Baz Luhrmann-nal, Guillermo del Toro-val, Richard Curtis-szel és Darren Aronofsky-val. Ha pedig színészekről beszélünk, a listámon van Philip Seymour Hoffman, James McAvoy, Cate Blanchett és Helen Mirren. De nagyon szeretnék egyszer egy Shakespeare darabban szerepelni, Júlia vagy akár Ofélia szívesen lennék.” – mondta el az ifjú sztár.

A híresség mostanában két új filmben is megmutatja a tehetségét, a My Week with Marilyn-ben és a Perks of Being as Wallflower-ben. Előbbiben egy öltöztetőt alakít Emma – „Marilyn Monroe utolsó nagy filmjének jelmezes asszisztensét játszom. Ez egy igazán ragyogó brit stáb, egy remek rendezővel, Simon Curtis-szel.”

About Grácia Roxfort

0 coment�rios:

Megjegyzés küldése

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

Popular Posts

Most Popular