Üzemeltető: Blogger.

Korábbi bejegyzések

Labels

Find Us On Facebook

Labels

Random Posts

Social Share

Events

Popular Posts

Recent comments

Random Posts

?max-results=10">More
');
    ?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb\"><\/script>");
?max-results=10">More');
?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb1\"><\/script>");
Daniel Radcliffe

Ki kaszált a legtöbbet idén Hollywoodban?

Harry Potternek lenni jó - Daniel Radcliffe csak idén, az utolsó résszel 1,3 milliárd dollárt kaszált, a Transformers filmek sztárja, Shia LaBeouf 1,1 milliárd dolláros bevételével a második, Johnny Depp pedig a harmadik helyen áll. Íme a lista: 2011 legtöbbet kaszáló mozisztárjai.

Daniel Radcliffe sorsa megpecsételődött, amikor Harry Potterré vált - ő lett az egyik leggazdagabb ifjú színész a világon. Idén egyetlen filmmel, a Harry Potter és a halál ereklyéi második részével 1,3 milliárd dollárt kaszált - a Potter-franchise utolsó darabjára többen váltottak jegyet a mozikban, mint korábban bármikor.

A Forbes magazin által a napokban közzétett lista az idei filmek legtöbbet kereső sztárjait veszi sorra. 2011 győztese minden szempontból Radcliffe, a varázslótanonc figurája szép kis vagyont hozott a konyhára. A színész azonban igyekszik bebizonyítani, másra is képes, jövőre a melegségét nyíltan vállaló, a beat-generáció vezéralakja, Allen Ginsberg bőrébe bújik majd.

A lista második helyét a Transformers sztárja, Shia LaBeouf érdemelte ki 1,1 milliárd dolláros bevételével. Ő is, mint Radcliffe, minden vagyonát a franchise-nak köszönheti, nevét a Transformers filmek által ismerte meg a világ. A harmadik rész 3 D-s verziója sokakat vonzott a moziba, ugyanakkor a színész kijelentette: itt a vége. A negyedik részben már nem szeretne részt venni, más szerepekre és kihívásokra vágyik. Neki azért könnyebb dolga van, mint Radcliffe-nek, hiszen őt már a Transformers-dömping előtt is láthatta a közönség néhány filmben: szerepelt például az Indiana Jones és a kristálykoponya királyságában Harrison Ford oldalán, valamint a Tőzsdecápák második részében is.

ohnny Deppet idén két filmben is láthattuk. A Karib tenger kalózai negyedik részére (Ismeretlen vizeken) az összes korábbi résznél többen váltották jegyet, a Rumnapló viszont hatalmas bukásnak bizonyult: 45 millió dolláros költségvetéséből mindössze 21 milliót hozott vissza. Depp viszont Jack Sparrow szerepével idén 1 milliárd dollárt keresett.

Az Alkonyat sztárjai is elégedettek lehetnek. A csillogó bőrű Edward, vagyis Robert Pattinson 750 millió dollárt kaszált a franchise utolsó előtti részével, míg a Bellát alakító Kristen Stewart 633 milliót keresett. Ezzel kiérdemelték a lista negyedik, valamint hatodik helyét.

Stewartot Bradley Cooper előzte meg, aki két filmben is feltűnt idén. 2011 legszexisebb pasija összesen 743 millió dollárt keresett, láthattuk a Másnaposok második részében, valamint a Csúcshatás című filmben. Utóbbi 162 millió dollárral növelte Cooper mozijegy eladásból származó bevételét.

About Grácia Roxfort

0 coment�rios:

Megjegyzés küldése

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

Popular Posts

Most Popular