Üzemeltető: Blogger.

Korábbi bejegyzések

Labels

Find Us On Facebook

Labels

Random Posts

Social Share

Events

Popular Posts

Recent comments

Random Posts

?max-results=10">More
');
    ?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb\"><\/script>");
?max-results=10">More');
?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb1\"><\/script>");
Filmszereplő

Helena Bonham Carter magas kitüntetést kap

Az Oscar-jelölt brit híresség, aki olyan filmek sztárja, mint a Harry Potter sorozat vagy a Harcosok klubja, magas királyi kitüntetést kap.

Helena Bonham Carter, a Harry Potter sorozat sztárja az egyik legmagasabb brit kitüntetést kapja meg ebben az évben. A színésznő a Commander of the Order of the British Empire medal, azaz a Brit birodalom rendjének parancsnoki medáljával lesz gazdagabb, az elismerést pedig személyesen veheti át a Buckingham palotában.

A brit híresség A király beszéde című filmben éppen II. Erzsébet édesanyját alakította, így nem lehetetlen, hogy ennek is köszönheti a magas rangú kitüntetést.

Az idei díjazottak között ott lesz a TV mogul Peter Bazalgette, a Big Brother kitalálója, aki lovegicímet kap. Penelope Lively, írónő pedig szintén a korona egyik hölgyévé emelkedik. Rajtuk kívül Ronnie Corbett komikus, Rory MCIlroy és Darren Clarke golfozók kapnak medálokat. Az újévi elismerések nagyon régen hozzátartoznak a királyság életéhez, általában olyan brit állampolgárok kaphatják, akik sokat tettek a szórakoztatás, az ipar, a gazdaság vagy a kormány szolgálatában.


Forrás: One Média Hírügynökség

About Grácia Roxfort

0 coment�rios:

Megjegyzés küldése

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

Popular Posts

Most Popular