Üzemeltető: Blogger.

Korábbi bejegyzések

Labels

Find Us On Facebook

Labels

Random Posts

Social Share

Events

Popular Posts

Recent comments

Random Posts

?max-results=10">More
');
    ?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb\"><\/script>");
?max-results=10">More');
?orderby=published&alt=json-in-script&callback=mythumb1\"><\/script>");
Érdekesség

Harry Potter Varázskönyv a PlayStationhöz

Új PlayStation eszközt mutatott be a Sony a világ legnagyobb játékipari expójának számító E3 rendezvényen. A Wonderbook egy kézbe fogható varázskönyv, amiből a játékosok varázspálcájuk segítségével kelthetik életre a bűbájokat.

A Wonderbook a kiterjesztett valóság (augmented reality) technológiáját felhasználva, a Playstation Eye-on keresztül helyezi a játékost a történet középpontjába, a játékosok pedig a könyvet használva aktiválhatják mágikus képességeiket, úgy, hogy varázspálcának a PlayStation Move Motion kontrollert használják. A termékhez kapcsolódik majd a http://pottermore.com internetes oldal is, amely online közösségi élménnyel egészíti ki a kalandokat.

A 2012 novemberében boltokba kerülő Book of Spells játék lesz az első része a Wonderbookot használó sorozatnak. A varázslatokhoz kapcsolódó humoros anekdoták mellett J.K. Rowling egy, a teljes történetet behálózó rejtélyt is beleszőtt a műbe. Andrew House, a Sony Computer Entertainment (SCE) elnöke szerint a világ egyik legnagyobb szórakoztató márkájának és a történelem legsikeresebb gyermek könyvsorozatának együttműködése rendkívül izgalmas kalandokat jelent majd a játékosok számára.

A Book of Spells című könyv a Harry Potter regényekben már eddig is szerepet kapott. A történet szerint a több mint kétszáz éves mű Miranda Dabrak tollából származik, és Roxfort könyvtárának szigorúan őrzött részlegében helyezték el. Segítségével a roxforti diákok olyan bűbájokat tanulhatnak meg, mint az „incendio”, a „wingardium Leviosa”, vagy az „expelliarmus”, de rábukkanhatnak azokra a csintalan megjegyzésekre és varázslatokra is, amelyeket Roxfort korábbi tanulói írtak a margóira.

About Grácia Roxfort

0 coment�rios:

Megjegyzés küldése

Újabb bejegyzés Régebbi bejegyzés Főoldal

Popular Posts

Most Popular